Dječji koferi trunki

Dječji koferi su dodatak koji prema mnogim roditeljima nije potreban. Iako se mnogi odlučuju na kupnju kofera za djecu, neki ne shvaćaju zašto bi koferi za djecu uopće bili potrebni. Određene grane odgoja vjeruju kako je jako bitno djeci pokazati da su nam ravnopravni i da mogu uživati sva prava koja mi uživamo. Ovako ih učite da se moraju organizirati i da je bitno da imaju određenu odgovornost za stvari koju posjeduju.

Trebaju li vam dječji koferi?

Neki kofere za djecu kupuju samo kako bi uštedjeli na prostoru i kako bi im bilo praktično pakirati djecu za izlete ili posjet rodbini, a neki zaista vjeruju kako je za njihovu djecu jako bitan taj psihološki aspekt. Kako god bilo, dječji koferi dolaze u širokom asortimanu i možete odabrati za svako dijete idealan, po njegovim željama!

Dječji koferi dolaze u širokom asortimanu
Dječji koferi: Trunki police

Postoji dosta velik broj savjeta koji morate uzeti u obzir, a mi ćemo vam sada prenijeti one bitne. Uzmite u obzir da su svi savjeti prilagodivi vašem djetetu i vi ga najbolje poznajete!

Savjeti pri kupovini dječjih kofera

Koferi za djecu moraju biti izdržljivi jer nije rijetko da se djeca na njima voze, njišu i slično. Bacat će ih i gurati na raznim stranama čim ne gledate u njih i zato je bitno da dobro razmislite o tome je li estetika zaista bitna! Koliko će ona uopće trajati?

Hardshell Hardshell koferi
Dječji koferi imaju puno mjesta za igračke za djecu

Hardshell koferi

Možete birati između hardshell i softshell dizajna. Hardshell koferi za djecu su izvana tvrdi, daju bolju zaštitu, pogotovo po pitanju vremenskih uvjeta. Ovi kovčezi će izvana brzo izgledati loše zbog ogrebotina, a i neće pružati određenu fleksibilnost. Djeca vole sjediti na hardshell kovčezima i to je jedan veliki plus!

Softshell dječji koferi

Softshell dječji koferi će biti manje otporni, možda promoče ako iznutra nema dobre zaštite, ali su općenito lakši za pakiranje i daleko zahvalniji po pitanju prenosivosti i izgleda. Dugo će izgledati jednako kao što su izgledali prvi dan i dovoljno je da ih održavate brisanjem i usisavanjem!

Obratite pozornost na zatvarač

Obavezno provjerite zatvarač i iskušajte ga – djeca često nemaju dovoljnu motoriku da paze gdje i kako vuku, te zbog toga trgaju zatvarače! Naravno, tražite neki kofer koji nije težak i dobro se prenosi! Dijete nije u stanju vući jako težak kofer, stoga bi koferi za djecu trebali biti što lakši.

Ruksak dječji koferi

Možete i razmisliti o „ruksak“ kovčezima, ako su vam se dječji koferi čine kao prevelika investicija, ali morate imati na umu da oni na putovanjima postaju preteški za nošenje na leđima! Ovu funkciju ljudi baš i ne koriste i puno im je draže kad koferi imaju kotačiće, a ne ručkice za nošenje u stilu ruksaka! Kotači su dobar izbor, pogotovo za dijete koje možda nije dovoljno jako da diže kofer!

Ostali savjeti kod kupnje

Koferi za djecu su investicija i traju dugo vremena, stoga ne zaboravite provjeriti koliki je kapacitet, koliko je pretinaca i odvojenih dijelova. Ovisno o vašim preferencama i o tome kako ste se naučili pakirati stvari, možda ćete trebati kofer koji ima dodatnu zaštitu iznutra! Takvi koferi za djecu imaju još jedan remen koji vam pomaže da stisnete stvari i da budu kompakte, ali i sigurne dok vaše dijete maše koferom. 

Trunki koferi

Trunki je obiteljski biznis koji je nastao u 2011. godini, a danas su poznati kao jedan od poznatijih proizvođača dječjih kofera. Koferi Trunki nude vrlo inovativan dizajn i vrlo dobru kvalitetu te se zbog toga danas izdvajaju iz mase proizvođača.

Video: Dječji koferi Trunki

Dječji koferi trunki

Kod njih postoje i klasični dizajni takozvanih „jurnih kofera“, ali su najpoznatiji koferi Trunki koji su napravljeni baš za djecu. Oni imaju udubinu na vrhu tako da dijete može sjesti u bilo kojem trenutku, zabavni dizajn sa simulacijom uši i nosa za koje se dijete može držati te kotače na kojima se dijete može vući i gurati. Iznutra ćete vidjeti i remen koji drži stvari s gornje polovice kofera na toj strani i kad se kofer otvori. Dvije ručke su pogodne za nošenje od strane roditelja, a radi se o hardshell koferu koji je vrlo stabilan.

Spoj kofera je napravljen od vrlo mekanog materijala, gume, kako se djeca ne bi pričepila pri zatvaranju. Koferi trunki se mogu nositi i na ramenu, a imaju i ključić koji dodatno zatvara kofer kako vam nitko ne bi prolazio kroz stvari bez dopuštenja. Kapacitet je 18 L za većinu modela i postoje razni dizajni: životinje, zanimanja, automobili… Što god poželite!

Dječji kreveti

Dječji kreveti kao kutak za male snove

Dječji kreveti su više od običnog mjesta za spavanje – oni postaju središte mašte i kreativnosti za naše najmlađe. Kroz igru i snove, djeca oživljavaju svoje avanture u fantastičnim svjetovima. Kreveti u obliku automobila pretvaraju ih u hrabre vozače, dok ih oni u obliku dvorca ili vile čine vitezovima i princezama koji osvajaju nepoznate zemlje.

By splett